Kurs elv

kurs elv

Her er info gjeldende priser for kurs i elvepadling:

Kurs Pris for medlemmer Pris for ikke-medlemmer Info om kursets innhold
 Grunnkurs  1800,- inkl. lån av kajakk og utstyr  2500,- inkl. lån av kajakk og utstyr  Kursinfo fra NPF

Oversikt over alle våre planlagte kurs i elvepadling finnes på vaattkort.no (se etter Kristiansand Kajakklubb i kolonnen for Sted). Kursene legges også ut som arrangement i facebook gruppen Kristiansand kajakklubb, men merk at påmeldingen skjer via vaattkort.no.

Lån av kajakk, åre, vest og spruttrekk er inkludert i prisen ved alle kurs. Det er også mulighet for å låne tørrdrakt når forholdene tilsier det.

NB: Hvis det blir fullt så blir klubbens medlemmer prioritert foran ikke-medlemmer. Se mer info om medlemskap og priser under menyen Medlemskap.

Har du spørsmål så kan du kontakte vår kursansvarlig for elv på elv@kristiansandkajakklubb.no