Aktiviteter hav

Hver onsdag i sommersesongen arrangerer klubben onsdagspadling. Her kan alle være med som har introkurs. En turleder fra klubben leder turen og passer på at turen tilpasses til deltakernes nivå og værforholdene. En ypperlig anledning til å få en avslappet kajakktur etter jobb og til å bli kjent med nye kajakkvenner. Normalt er det avgang fra Nodeviga kl. 17.30 (klar på vannet), men sjekk klubbens facebook-side for mer info i forkant av hver enkelt onsdagspadling. Det legges opp til en pause underveis, så ta gjerne med matpakke!

Klubben arrangerer flere klubbturer i løpet av året. Det kan være dagsturer med grilling, overnattingsturer til et fyr eller i telt. Informasjon om klubbturer kommer på facebook og på epost.

Hver vår har vi dugnad i Nodeviga, der vi gjør klubbhuset klar for en ny sesong. Dugnaden avsluttes med grilling, og det er en god anledning til å komme i gang med padlesesongen. Informasjon om dugnaden kommer på facebook og på epost. På Langøya disponerer vi en hytte som vi for tiden pusser opp på dugnad. Invitasjon til dugnader legges ut på facebook.

Andre arrangementer i klubbens regi er foredragskvelder, ”tulledager” der man kan øve på egenredning og rulling, og deltakelse på byens arrangementer, der vi fremmer gleden av å padle. Om du har ideer til et arrangement, eller vil gjerne arrangere noe i klubbens regi, ta kontakt med aktivitetsansvarlig simone.heinz[at]live.com.

Oversikt over alle planlagte aktiviteter finner du i kalenderen.