Om havgruppa

Lars verket fotografHavgruppa i Kristiansand kajakklubb driver med kajakkpadling på sjøen. Her foretrekker noen rolige turer på flatt hav mens andre liker mer utfordringer i vær, vind og bølger. Vi liker å dra på turer alene eller i et sosialt miljø, og nyter den nærheten til sjøen som kajakken gir. I tillegg til den fine opplevelsen av å komme inn mellom holmer og skjær.

Klubbhus:

Klubbhuset ligger i Nodeviga på Odderøya. Dette er et område hvor det foregår flere forskjellige aktiviteter. Innkjøring for av- og pålessing er mulig (med noen begrensninger) men parkering utenfor klubbhuset er dessverre ikke tillat (følg skilting i området).

I husets første etasje finner du båtplasser og utstyr til kajakker. Vi har ca. 100 båtplasser for privat bruk, disse kan leies av medlemmer i klubben. Hvis du er interessert i å leie båtplass, ta kontakt med oss på hav.leder@kristiansandkajakklubb.no. I tillegg har vi 12 ulike kajakker (nybegynner, barn, tur og lek) for utlån av klubbens medlemmer (forutsetter våttkort). Tilbehør som åre, vest og spruttrekk kan du også låne. Passende bekledning må du orde selv, da vi ikke ha dette til utlån.

I andre etasje finner du dame- og herregarderober med dusj og toalett. Der er det også et fellesrom som benyttes som et samlingssted til ulike anledninger.

Som medlem får du eget adgangskort til klubbhuset i Nodeviga.

Aktiviteter:

Hver onsdag gjennom vår, sommer og høst er det fellespadling med utgangspunkt i Nodeviga. I tillegg arrangerer klubben overnattingsturer, temakvelder og dugnader. Om vinteren pleier vi å ha bassengtrening. En oversikt over alle planlagte aktiviteter i klubbregi finner du i kalenderen.

Kurs:

Klubben arrangerer intro- og grunnkurs for nye og eksisterende medlemmer. Vi tilbyr også teknikk- og aktivitetlederkurs via eksterne aktører.  Mer informasjon finner du her.

Medlemskap:

Vi har ulike typer medlemskap (enkelt, student, familie) til forskjellige priser. Du kan lese mer om det her. Hvis du ønsker å bli medlem kan du enten søke om medlemskap her eller ta kontakt med oss på medlem@kristiansandkajakklubb.no hvis du trenger hjelp eller lurer på noe.