Introkurs på Gillsvann

Når: 12.,19. eller 26.mai. Kl. 17:30 – 19:30.Når: 12.,19. eller 26.mai. Kl. 17:30 – 19:30.</p><br />
<p>Hvor: Gillsvann</p><br />
<p>Hvem: Du må være over 8 år, være trygg i vannet og kunne svømme.</p><br />
<p>Påmelding: Bindende påmelding sendes på epost til krs.kajakklubb.flatt@gmail.com.</p><br />
<p>Oppgi navn og fødselsår, mobil og epostadresse.</p><br />
<p>Pris: Kurset koster 450,- Etter endt kurs får du Våttkortsertifikat fra Norges Padleforbund. Du kan også bli medlem av Kristiansand Kajakklubb. Kajakk og åre kan du låne av klubben.</p><br />
<p>Her kan du lære å padle, prøve ulike kajakker, øve på kameratredning og oppleve mye gøy på vannet.

Hvor: Gillsvann

Hvem: Du må være over 8 år, være trygg i vannet og kunne svømme.

Oppgi navn og fødselsår, mobil og epostadresse.