Kurs hav

13923659_10157157763790401_6843152650630452087_o_02

Havgruppa i Kristiansand Kajakklubb arrangerer kurs i havpadling  og elvepadling for klubbens medlemmer. Kursene følger våttkortstigen til Norges Padleforbund.

Her er info og gjeldende priser for kurs i havpadling:

Kurs Pris for medlemmer Info om kursets innhold
 Introkurs  450,- inkl. lån av kajakk og utstyr  Kursinfo fra NPF
 Grunnkurs  1500,- inkl. lån av kajakk og utstyr  Kursinfo fra NPF

Oversikt over alle våre planlagte kurs i havpadling finnes på vaattkort.no (se etter Kristiansand i kolonnen for Sted). Kursene legges også ut som arrangement i facebook gruppen Kristiansand kajakklubb, men merk at påmeldingen skjer via vaattkort.no.

Lån av kajakk, åre, vest og spruttrekk er inkludert i prisen ved alle kurs. Det er også mulighet for å låne tørrdrakt når forholdene tilsier det, men vi har begrenset antall i de ulike størrelsene og kan derfor ikke garantere at vi har drakt som passer til alle.

NB: Det forutsettes betalt medlemskap i Kristiansand kajakklubb for å delta på kursene. Se mer info om medlemskap og priser under menyen Medlemskap.

Har du spørsmål så kan du kontakte vår kursansvarlig for hav på hav.kurs@kristiansandkajakklubb.no.