Kurs i havpadling

Havgruppa i Kristiansand Kajakklubb arrangerer kurs i havpadling . Kursene følger våttkortstigen til Norges Padleforbund.

Her er info og gjeldende priser for 2020:

Kurs  Pris for medlemmer  Pris for IKKE-medlemmer  Info om kursets innhold
 Introkurs  450,-  900,-  Kursinfo fra NPF
 Grunnkurs  1500,-  2200,-  Kursinfo fra NPF
 Teknikkurs  1800,-  2500,-  Kursinfo fra NPF

NB: For å få medlemspris må medlemskontingenten være betalt ved kursstart. Nye medlemmer må søke om medlemskap via Min Idrett senest en uke før kursstart. Se mer info om medlemskap og priser under menyen Medlemskap.

Vi starter normalt med kurs like etter påske. Oversikt over alle våre planlagte kurs i havpadling finnes på vaattkort.no  så snart tidspunkt er fastlagt (se etter Kristiansand i kolonnen for Sted). Kursene legges også ut som arrangement i facebook gruppen Kristiansand kajakklubb, men merk at påmeldingen skjer via vaattkort.no.

Lån av kajakk, åre, vest og spruttrekk er inkludert i prisen ved alle kurs. PS: På grunn av smitteverntiltak er det for tiden ikke mulig å låne noen bekledning av klubben. Det er også mulighet for å låne tørrdrakt når forholdene tilsier det, men vi har begrenset antall i de ulike størrelsene og kan derfor ikke garantere at vi har drakt som passer til alle.

Har du spørsmål så kan du kontakte vår kursansvarlig for havpadling på hav.kurs@kristiansandkajakklubb.no.