Sjekke/endre medlemsinfo

Kristiansand Kajakklubb benytter medlemsregisteret til Norges idrettsforbund og du kan selv logge inn via Min idrett og se eller endre egne opplysninger. Du kan også se og evt. endre dine medlemskap der.

For å sjekke om du er registrert som medlem i Kristiansand Kajakklubb:

 1. Gå til https://minidrett.nif.no/
 2. Hvis du har vært pålogget der før, trykker du på «Logg inn» og logger inn på vanlig måte med brukernavn og passord.
 3. Hvis du har glemt ditt brukernavn eller passord, trykker du på «Glemt brukernavn/passord» og får tilsendt kode på sms eller e-post for å sette nytt passord. (Dette forutsetter at mobilnummer eller e-post-adresse er registrert tidligere.)
 4. Hvis du ikke har vært pålogget ‘Min idrett’ før, trykker du på linken «Ny bruker» og registrerer ny bruker. Se veiledningen for «Nytt medlem»
 5. Når du er pålogget Min side trykker du på «Medlemskap»
 6. Under klubber skal Kristiansand Kajakklubb vises sammen med datoen for når du ble registrert som medlem i det nye medlemsregisteret.
 7. Hvis ikke Kristiansand Kajakklubb vises under Klubber så er du ikke registrert som medlem. Du må da søke om medlemskap. Se veiledningen for «Nytt medlem»
 8. Hvis det under Dato står «Søknad under behandling», betyr det at vi har mottatt din søknad om medlemskap, men at den ikke er bekreftet enda. Du trenger da ikke gjøre noe mer, og skal få beskjed når vi har bekreftet medlemskapet ditt.
  PS: Kristiansand Kajakklubb har ikke medlemskort og dette feltet skal være tomt.
 9. Trykk på «Kristiansand Kajakklubb» under klubber.
 10. På høyre side ser du nå hvilke deler av Kristiansand Kajakklubb du er registrert som medlem i. Alle skal ha kryss foran det øverste nivået Kristiansand Kajakklubb, og nivået Padling under. Hvis du driver med flattvannspadling skal du ha kryss foran Flattvann, og hvis du driver med havpadling så skal du ha kryss foran Havpadling. Det er viktig at det er krysset av for minst en av de to. Hvis ingen av de er krysset av, krysser du av den aktuelle som mangler og trykker på «Send søknad»

 

For å endre egne opplysninger:

 1. Logg inn på ‘Min Idrett’ (https://minidrett.nif.no/)
 2. Trykk på ‘Min profil’, hvis ikke den allerede er aktiv (vises med rød tekst)
 3. Så trykker du på «Rediger profil» hvis du ønsker å endre noen av opplysningene, eller du kan velge «Endre brukernavn» eller «Endre passord» hvis det er aktuelt.
  Husk å trykke på «Lagre endringer» når du er ferdig.

NB: Det er viktig at opplysningene som er registrert om deg er rette og oppdaterte, da det er disse opplysningene som brukes av kajakklubben til å kontakte deg i ulike sammenhenger.

 

Her er info om de ulike opplysningene som kan endres:
https://itinfo.nif.no/Min_idrett_brukerveiledning#Rediger_profil

 

Share