Om flattvannsgruppa

I flattvannsgruppa som holder til på Gillsvann, finner du medlemmer i alderen fra 9 år og oppover. Denne gjengen har ulike ambisjoner og det er plass til alle!
Vi har tre grupper etter alder og ambisjoner. Gruppene er:
– Rekruttene: Våre nybegynnere. Her kjøres diverse padlelek og grunnleggende teknikktrening.
– Fripadlerne: Unge, ivrige utøvere med alle typer ambisjoner. Øktene har innspill av lek og sosialt, men også lange økter med program.
– Aktive padlere: disse holder et høyt nivå og trener målrettet mot konkurranser.

Vi trener på Gillsvann i den isfrie sesongen. I vinterhalvåret veksler vi mellom løping, styrketrening og trening i Gimlehallen. Vi har treninger i Gimlehallen mandager 19-20, og på Gillsvann onsdager 17.30-19.00.
Kajakk og åre kan lånes av klubben. Vi anbefaler å ta med egen vest.
Følg med på nettsiden for kurs for nye medlemmer eller ta direkte kontakt med oss. Trener (Susanne Rosåsen) nås på telefon: 94036406.

Vel møtt!