Hvordan bli medlem

Kristiansand Kajakklubb benytter medlemsregisteret til Norges idrettsforbund, og du må derfor selv søke om medlemskap via Min idrett.

Hvis ikke du allerede er registrert som bruker på ‘Min Idrett’, må du gjøre det først:

 1. Gå til https://www.minidrett.no/
 2. Trykk på «Ny bruker»
 3. Fyll ut nødvendig informasjon
 4. Velg brukernavn og passord
 5. Skriv inn engangskode mottatt på SMS

Instruksjonsvideo for ny bruker finnes her:   https://www.youtube.com/watch?v=rtuud5Gk2Y4&feature=youtu.be

Når du er registrert som bruker kan du søke om medlemskap i Kristiansand Kajakklubb:

 1. Logg inn på Min Idrett hvis du ikke allerede er innlogget
 2. Trykk på «Medlemskap»
 3. Trykk på «Finn ny klubb»
 4. Skriv inn «Kristiansand Kajakklubb» i søkefeltet
 5. Velg «Kristiansand Kajakklubb Padling (Flattvann, Havpadling)»
 6. Kryss av for «Flattvann» eller «Havpadling» på høyre side. (Velg kun en aktivitet, den aktiviteten du primært skal drive med.) Trykk så «Send søknad».
 7. På venstre side vil det under «Klubb» stå «Kristiansand Kajakklubb» og «Søknad under behandling». Så snart vi har godkjent din søknad om medlemskap vil denne teksten forsvinne og fra-dato vil vises. Det vil ikke stå noe under «Medlemskort».

Instruksjonsvideo for å søke medlemskap finnes her:   https://www.youtube.com/watch?v=e_u2tHtdYAA&feature=youtu.be

Godkjenning av medlemskap skjer manuelt, og det kan derfor ta noen dager før søknaden om medlemskap blir godkjent. Når det skjer vil du få tilsendt en epost.

Familiemedlemskap:
Alle i et familiemedlemskap skal være registrert i vårt medlemsregister og må derfor søke om medlemskap via Min idrett. Hvis det er problemer med å opprette familiekobling i Min idrett, så send en epost til medlem@kristiansandkajakklubb.no og oppgi navnene på alle i familien, så fikser vi koblingen etter at søknadene om medlemskap er mottatt.

Studentmedlemskap:
Studenter ved høyskole og universitet kan få studentmedlemskap (lik tilgang men redusert pris) ved å sende en epost til medlem@kristiansandkajakklubb.no og legge ved skjermbilde/foto som viser betalt semesteravgift for inneværende år/semester.


Betaling:
Når medlemskapet er godkjent får du tilsendt faktura på epost. Medlemskapet kan også betales via Min Idrett (med kort eller Vipps). Vi gjør oppmerksom på at medlemskapet ikke gjelder før kontingenten er betalt. Ved betaling via faktura tar det normalt et par dager før betalingen blir registrert. Ved online betaling via Min Idrett registreres betalingen umiddelbart.