Landslagspadlerne kommer til Gillsvann 10.-11. september for å konkurrere om NM-gull og Kongepokal

EM i padling er nettopp avsluttet i München hvor landslagspadlerne våre har konkurrert. Det ble dessverre ingen medaljer i år, men vi har flere gode plasseringer. Landslagspadlerne kommer til Kristiansand 10.-11. september for å konkurrere om NM-gull og Kongepokal. Det blir både spennende og verdt å få med seg.
Kristiansands Hakeem Teland stiller.
I tillegg er det UM (Ungdomsmesterskap) i lagbåt, det vil si K2 og K4 (toer og firerbåter). Disse får en voldsom fart og vi har mange gode lag som er sultne på å vise frem hvor sterke de har blitt i år.
Konkurransene starter 8:30 begge dager og holder på til ca. 16 på lørdag og ca. 13 på søndag. Det skal gjennomføres ca. 100 løp på disse to dagene.
En komplett oversikt over løpene og resultater kan du finne på Racemanager.no eller klikke her: RaceManager – Per Distance (Før løpsdagen vises bare de påmeldte i hver klasse.)
Det er fri adgang til arrangementet og kiosksalg slik at du kan få deg en godbit imens du nyter det gode været vi har bestilt, stemningen og ikke minst våre fantastiske padlere i aksjon. Slå gjerne av en prat dersom det er noe du lurer på. De aller fleste padlere er veldig hyggelige mennesker.

Velkommen til Gillsvann 10-11- september!