Endelig er vi i gang med årets kurs

Nå er vi endelig i gang med kurs i havpadling og elvepadling. Alle kursene som er fastlagt så langt ligger nå på vaattkort.no, og nye kurs legges ut der så snart tidspunkt og detaljer er klare. Påmelding gjøres via vaattkort.no, og der ligger alle detaljene for hvert av kursene (les dette nøye før du melder deg på). Vi har også sider med generell kursinfo for kurs i havpadling, og kurs i elvepadling, som det kan være lurt å lese. Det legges også ut info om kursene på vår åpne facebook side Kristiansand Kajakklubb, og en oversikt på hjemmesiden (forsiden og i kalenderen).
Vær obs på at noen av kursene våre gjennomføres andre steder enn Kristiansand, og de vil derfor vises med annet sted enn Kristiansand i oversikten på vaattkort.no. Det gjelder bl.a. grunnkurs i elvepadling på Kiland (Kilandsfallene), og et teknikkurs i havpadling ved Breivik Camping i Grimstad.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.